Egyszerre adni és kapni: Nagy Cartoon Network Játékcsere


A Cartoon Network rendezvényének ötletadó gondolata, hogy minden gyerekszobában lapulnak megunt, de még jó állapotban lévő játékok, amelyek mások számára felbecsülhetetlen értéket képviselhetnek, esetleg tökéletes karácsonyi ajándéknak bizonyulhatnak. Továbbá azt is tudjuk, hogy a gyerekek talán mindennél jobban szeretnek csereberélni, pont mint a Gumball csodálatos világa című rajzfilm két főhőse, Gumball és Darwin. A  Nagy Cartoon Network Játékcserén bárki részt vehet, aki magával hoz két megunt, de még jó állapotban lévő játékot vagy mesekönyvet! Az egyik darab felkerül egy hatalmas játékos polcra, ahol aztán új gazdára talál, a másik pedig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából olyan gyerekekhez kerül, akiknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá. Folyt. köv.

A színpadon egész nap remek programok várják a családokat: adventi zenés műsor, Szabó Kitti és Barna Zsombor vidám gyermekműsora, a Mikulás bácsi bajban című mesejáték, Gumball és Darwin, a Cartoon Network sztárjai, valamint a műsorvezetők, MCDC és Jammal, a Csillag születik egykori díjazottjai. Gumball karácsonyi műhelyében pedig különleges karácsonyfadíszek, mézeskalácsok készülnek a Cartoon Network karácsonyfájára. A Nagy Cartoon Network Játékcsere-akciót több magyar közéleti személyiség, többek közt Haumann Petra színművésznő, R. Kárpáti Péter színművész és Puskás Peti is támogatja játék-, CD-, valamint  könyvfelajánlással.

 R. Kárpáti Péter így nyilatkozott az akcióról:  “Azért szimpatikus nekem ez a program, mert a megunt játékok nem a kukában landolnak, hanem örömet szerezhetnek nekünk és egyben azoknak is, akik szívesen játszanának vele a jövőben! Vagy az “egy újszülöttnek minden vicc új” szlogen formájára egy esetleg megunt játék, egy másik gyermeknek boldogságot tud okozni!”

 
Ünnepeljünk együtt

a Nagy Cartoon Network Játékcserén!

December 18-án 10-17 óráig

az Arena Plazában!

 

PROGRAM:

10.00-11.00: regisztráció, játékok beadása

12.00-17.00: Nagy Cartoon Network Játékcsere

 

Színpadi és kézműves programok:

 

10.00-17.00: Gumball kézműves műhelye

11.00: Szabó Kitti és Barna Zsombor – adventi gyermekműsor

11.30: Mikulás – Cartoon Network kvíz

12.00: Mikulás bácsi bajban – interaktív színdarab

13.00: Mikulás – Cartoon Network kvíz

14.00: Adventi ének Pauer Krisztával, Rátonyi Krisztával és Czető Rolanddal

15.00: MCDC, Jammal

16.00: Cartoon Network kvíz

Műsorvezető: MCDC

 

További informació: www.cartoonnetwork.hu/karacsony